Curtea Veche lanseaza albumul “Jubileul Regelui”

Curtea Veche Publishing si Bastilia Librarium au placerea de a va invita la evenimentul de lansare a albumului “Jubileul Regelui” de Ioan-Luca Vlad si Daniel Angelescu. Evenimentul va avea loc vineri, 30 martie, la libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5) incepand cu ora 19.00, in prezenta ASR Principelui Radu al Romaniei.

La eveniment vor lua cuvantul Principele Radu, autorii – Ioan-Luca Vlad si Daniel Angelescu, Iren Arsene – Managing Partner Curtea Veche Publishing si Laura Albulescu – director de imagine Bastilia Librarium.

Albumul “Jubileul Regelui” este un omagiu cu ocazia aniversarii unei personalitati care a reprezentat, prin viata si activitatea sa, un model de urmat pentru poporul roman.

“Editura Curtea Veche are meritul de a fi adus, atat de prompt, o marturie editoriala a acestui eveniment nepereche din prezentul si din istoria Romaniei. Un moment de reflectie asupra devenirii noastre ca natiune, in ultimele noua decenii, asupra virtutilor, slabiciunilor, mersului pe loc, dar si asupra extraordinarelor lucruri pe care romanii au reusit sa le realizeze, ca societate si individual, in acest aproape un secol din istoria noastra.”

(ASR Principele Radu al Romaniei)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *