“Placinta americana: din nou pe felie” – din 6 aprilie in Romania

Comedia “Placinta americana: din nou pe felie/American Pie: Reunion” va avea premiera in Romania pe 6 aprilie. Personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intalnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Producatorii Craig Perry, Warren Zide si Chris Moore au fost implicati in seria “Placinta Americana” inca din prima zi si erau decisi sa ofere fanilor inca un crampei din viata personajelor pe care le-au indragit de-a lungul anilor: “In urma cu sase ani am inceput sa vin la Universal la fiecare noua luni pentru a le prezenta cite o versiune a filmului”, spune Moore. “Intr-un final, a prins ideea reuniunii de clasa, iar proiectul a primit unda verde. Marea incercare era sa vedem daca actorii din primul film doreau sa intre in proiect.” Iar acestia au inceput sa accepte, unul dupa altul.

Odata ce proiectul incepea sa prinda contur, urmatorul pas era gasirea unei echipe de scenaristi – regizor care sa doreasca sa se ocupe de urmarea unei asemenea francize. Cei care au acceptat sa se preia mostenirea si sa-si aduca propria amprenta au fost Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg, care, in plus, erau si mari fani ai seriei.

Pentru producatori a fost aproape de necrezut sa vada intreaga distributie originala reunita: “Aceasta e 13-a lor reuniune”, se amuza Schlossberg. “Daca incepeam acum trei ani, am fi avut o cifra frumoasa, rotunda. Toate personajele au acum treizeci si ceva de ani; atunci era un film cu adolescenti, acum e o lume cu totul noua pentru personaje.”

Orase/Sali de premiera in Romania:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara, Tirgu Mures
Cityplex: Brasov, Constanta, Tulcea
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina
RADEF ROMANIAFILM: Cluj “Florin Piersic”, Craiova “Patria”, Ploiesti “Premiera”, Tirgu Mures “Arta”
Satu Mare
Slatina

Share

One thought on ““Placinta americana: din nou pe felie” – din 6 aprilie in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *