Whispering Woods va canta la Ghost Fest

Festivalul Ghost, ce va avea loc pe 13 – 14 iulie 2012, la Rasnov anunta prezenta formatiei clujene Whispering Woods pe scena evenimentului. In prezent formatia are urmatorul line-up: Alexandra Burca – voce, Cora Miron – clape, Catalina Popa – flaut, Alex Dascal – tobe, Radu Vatca – bass si Doru Cailean – chitara.

Whispering Woods a luat fiinta in 2008 si activeaza in zona rockului simfonic, cu elemente goth si doom, fiind pe scurt o trupa pe gustul iubitorilor de muzica atmosferica. Prestatiile sale live a fost descrise ca: “un amestec plapand, dar rasunator, magic si puternic de sonoritati metal cu solouri de voce si flaut.” Pentru recitalul de pe scena Ghost, Whispering Woods pregateste, potrivit chitaristului Doru Cailean: “un spectacol feeric ce va imbina perfect metalul simfonic cu aerul cetatii Rasnov.”

Anul trecut trupa a lansat primul album, numit “Fairy Woods”, un material cu 12 piese ce a fost foarte bine primit de iubitorii de fantasy din tara si strainatate.

Festivalul Ghost 2012 se va desfasura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rasnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural ce reuneste o forma variata de manifestari artistice si activitati recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina. Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.