Descoperiti arta magiei lui Dynamo la Discovery Channel

Considerat cel mai revolutionar magician britanic din ultimele decenii, avand o lista de fani care include cele mai mari nume ale elitei de la Hollywood, Dynamo vine la Discovery Channel pe 8 aprilie, de la ora 20.00, cu un program nou, exploziv: “Dynamo si magia imposibilului”.

“Dynamo si magia imposibilului” este povestea unui tanar obisnuit din Bradford, care duce o viata cu totul neobisnuia. La fel cum a facut odinioara si bunicul lui, Dynamo a crescut exersandu-si tehnicile de manevrare a cartilor de joc cu mare precizie si slefuindu-si abilitatile de magician.

Programul il urmareste pe britanicul de 28 de ani strabatand lumea ca un adevarat antierou, un personaj aparent oarecare, insa capabil sa ii uimeasca pe toti cei care il cunosc – de la fotbalisti internationali pana la actori de la Hollywood – prin abilitatile lui absolut speciale.

In primul episod, Dynamo executa spectaculosul lui numar de levitatie in stil “Matrix”, deplaseaza fizic urmele lasate de costumul de baie pe corpul bronzat al unei tinere de pe minunata plaja din Miami si face un numar de magie cu Ian Brown, o legenda vie a muzicii rock din Manchester.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.