Tritonic lanseaza romanul “Doi” de Tony Mott

Romanul “Doi” de Tony Mott – aparut in colectia Casmir, categoria Roman Romanesc a Editurii Tritonic, in luna martie a acestui an – se va lansa pe 4 aprilie, ora 18.00, la Cafeneaua Carada (str. Eugen Carada, nr. 5-7). Romanul poate fi comandat aici la pret redus.

Se poate marturisi totul intr-un cuplu? Si cand un adevar ascuns devine doar o mare minciuna? Cat de mult ne putem preface ca totul este bine din dorinta absurda de a ramane intr-un fals confort? Cat de mult putem pretinde ca suntem altcineva decat suntem de fapt? Si cum facem fata adevarului?

Intrebari dificile la care Adriana si Dan nu pot raspunde atat timp cat sunt impreuna, dar la care ne raspund, fiecare dintre ei, separat. Dupa cinci ani de casnicie aparent linistita, Dan dispare brusc. Sa i se fi intamplat ceva? Sa fi fost rapit? Sa fi plecat? Si daca da, de ce?

Asidua lui cautare o face pe Adriana sa se descopere, in primul rand, pe sine, iar explicatiile – sosite tarziu – sunt cu atat mai dureroase cu cat sunt mai neasteptate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *