Floriile se petrec in Gradina cu Artisti

Gradina cu Artisti se deschide din nou intre 6 si 8 aprilie, de data aceasta in parcul Gradina Icoanei, pentru toti iubitorii de arta si de animale mici. Evenimentul, aflat la cea de-a sasea editie, se va desfasura intre orele 11.00 si 20.00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (atelier de incondeiere oua, pictura, modelarea ceramicii etc.) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii hand-made.

Gradina cu Artisti se va anima, in weekend-ul Floriilor si prin alte activitati amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii cu foc, dansuri latino, irlandeze, jazz dance ṣi concerte de muzica folk, indie si percutie. Gradina Icoanei se deschide pentru toti amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, trecatorii fiind invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in Gradina cu Artisti.

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie.

Printre noutatile acestei editii se numara slacklining-ul, sportul care presupune mersul pe o coarda legata intre doua puncte fixe.
In parcul Gradina Icoanei vor fi prezente “Comunitatea de Slackline din Romania” si echipa “Slackline Evolution” care vor arata amatorilor de sporturi urbane extreme, in cadrul unui workshop, cum sa-si mentina echilibrul pe corzi.

In plus, vineri 6 aprilie si duminica 8 aprilie, dupa ora 15.00, amatorii de dansuri latino vor invata de la dansatorii profesionisti ai scolii Salsa Veneno pasi de salsa, rumba si bachata. Sambata, 7 aprilie, Atelier Pas Boutique va da gratuit lectii de jazz – dance, un stil care a luat nastere la inceputul secolului XX in Statele Unite, avand la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. Din programul de dans al zilei de sambata nu vor lipsi dansurile irlandeze, ai caror pasi de baza vor fi aratati de Anne-Marie Cunningham de la Dance Academy Bucuresti.

De asemenea, Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja in Gradina Icoanei o zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten. Din zona de adoptii nu vor lipsi materialele informative despre beneficiile detinerii animalelor de companie sau importanṭa sterilizarii. De asemenea, copiii pot participa la workshop-uri de invatare a copiilor despre cum trebuie sa se poarte in preajma animalelor.

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artiṣti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *