Spectacol aniversar: Alexandru Arsinel si Marina Voica – 50 de ani de teatru, muzica si film

Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului prezinta pe 27 mai, ora 19.30, spectacolul aniversar “Alexandru Arsinel si Marina Voica – 50 de ani de teatru, muzica si film”. Timpul are valoarea pe care i-o dau oamenii, iar in cazul lui Alexandru Arsinel si al Marinei Voica, cinci decenii de activitate inseamna o eternitate.

Pretuirea este data de publicul care le-a fost atat de drag si pentru care au urcat de fiecare data pe scena cu aceeasi prospetime si acelasi entuziasm ca prima data. Emotia pe care au adus-o in sufletul atator generatii de-a lungul timpului le va fi rasplatita intr-un spectacol omagial, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Alexandru Arsinel este regele neincoronat al revistei romanesti, o emblema a umorului de la noi, iar cuplul realizat pe scena cu Stela Popescu este probabil cel mai cunoscut si mai indragit din showbiz-ul romanesc. Fermecatoare si pasionala, Marina Voica este o interpreta fara varsta. Prospetimea spiritului sau si caldura vocii au ramas intiparite in sufletele romanilor.

Alexandru Arsinel si Marina Voica vor primi aplauzele si ovatiile colegilor de breasla si ale publicului intr-un spectacol deosebit, care va celebra 50 de ani de activitate artistica. Pe 27 mai, la Sala Palatului, vor fi alaturi de ei: Stela Popescu, Florin Piersic, Angela Similea, Ovidiu Komornyic, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu, Anca Turcasiu, Adrian Enache, Annes, Steliana Sima si Mariana Ionescu Capitanescu. Spectacolul va fi prezentat de doua nume mari ale teatrului romanesc: Maia Morgenstern si George Ivascu.

Biletele se gasesc online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, blt.ro, biletoo.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *