Promotie pascala pentru biletele la concertul lui Tudor Gheorghe

In perioada 9-14 aprilie 2012, admiratorii maestrului Tudor Gheorghe pot beneficia de Promotia Sarbatorilor Pascale disponibila la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2. La achizitionarea unui bilet pentru spectacolul Tudor Gheorghe – “Vremea Nemaniei” (23 mai – Sala Palatului) cumparatorul va primi in mod GRATUIT din partea artistului, o invitatie cu loc pentru concertul programat in data de 22 decembrie 2012.

Inspirat de minunatele creatii semnate de regretatul poet basarabean Grigore Vieru, maestrul Tudor Gheorghe a dat nastere spectacolului “Vremea Nemaniei”, eveniment ce a umplut salile de spectacol din toata tara in ultima parte a anului trecut. Bucuros ca prin acest proiect a sadit liniste printre romanii care au ajuns sa se urasca pentru orice nimic, in data de 23 mai la Sala Palatului din Bucuresti artistul va da contur unui alt peisaj din tabloul activitatii sale impresionante acompaniament de orchestra Arkadia sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

In semn de elogiu pentru opera magistralului poet Grigore Vieru, cu care menestrelul a impartasit o stransa prietenie, spectacolul “Vremea Nemaniei” cuprinde o selectie din poeziile acestuia, imbracate intr-un vestmant muzical creat cu minutiozitate de Tudor Gheorghe.

Mai multe detalii despre aceasta promotie sunt disponibile pe www.vreaubilet.ro si la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj. 2. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: VIP – 160 lei, cat.I – 130 lei, cat.II – 100 lei, cat.III – 70 lei, cat.IV – 50 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *