Gheorghe Zamfir sustine “Rapsodia Primaverii” la Sala Palatului

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir, artistul fenomen care prin talentul, muzica si prezenta sa a ridicat numele Romaniei pe cele mai inalte culmi, revine in atentia publicului cu un concert emotionant intitulat “Rapsodia Primaverii”, eveniment care face parte dintr-un amplu turneu national.

Turneul va debuta in data de 29 mai, ora 19.00, cu un concert de exceptie la Sala Palatului din Bucuresti si va continua cu reprezentatii sustinute in prima parte a lunii iunie la Calarasi, Slobozia, Iasi, Bacau si Piatra Neamt.

Admiratorii venerabilului artist se vor putea bucura de un repertoriu variat ce va include atat cantece din folclor, lucrari din repertoriul international cat si cele mai pretioase creatii semnate de Gheorghe Zamfir. Timp de doua ore, naiul maestrului va rasuna pe scena Salii Palatului in acompaniamentul orchestrei Gheorghe Zamfir. “Ciobanasul singuratic”, “Ciocarlia”, “Cantec de suflet”, “Doina de jale”, “El condor pasa”, “My heart will go on”, “Memory” sau “Einsamer Hirte” sunt doar cateva dintre melodiile pe care cei prezenti le vor aplauda la scena deschisa.

Supranumit “Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir este detinatorul a 120 de discuri de aur si platina, are peste 200 de discuri inregistrate si vanzari record de peste 120 de milioane de unitati. Este singurul artist european care a castigat doua discuri de aur in Statele Unite si singurul artist roman care a fost premiat cu un disc de aur in Ungaria.

Biletele pentru concertul “Rapsodia Primaverii” de la Sala Palatului au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, intre 50 si 150 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *