Interzis sub 18 ani: „Scrisori catre Rita”

Asociatia Culturala „In Culise” va invita pe 21 aprilie, ora 19.00, la premiera spectacolului-serial „Scrisori catre Rita”. In premiera in Romania (probabil si in lume) foiletonul teatral SCRISORI CATRE RITA, de Stefan Caraman, ajunge pe scena teatrului In Culise. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de discutii la care vor fi prezenti autorul Stefan Caraman, regizorul Cristian Bajora si actorul Stefan Nistor.

Aveti pentru prima oara ocazia sa intalniti pe viu personajele romanului explozie al anului 2011, scris pe un blog in perioada 2009-2010, sub pseudonimul Kaos Moon. Serialul – pentru ca vorbim despre primul sezon – are 12 episoade, iar fiecare episod va fi reprezentat o data in fiecare saptamana. Toate reprezentatiile vor incepe la ora 19.00, iar in cazul in care locurile vor fi ocupate se va incerca o a doua reprezentatie de la ora 21.00. Datele reprezentatiilor sunt: 21 aprilie, 28 aprilie, 04 mai, 15 mai, 27 mai, 1 iunie, 7 iunie, 14 iunie, 21 iunie, 28 iunie, 5 iulie, 12 iulie.

Abonamentele au fost puse in vanzare la Teatrul In Culise astfel:

Pachetul I – reprezentand un abonament cu bilete pentru toate cele 12 spectacole in valoare de 150 de lei.

Pachetul II – reprezentand un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscriptionat cu un citat din roman in valoare de 200 de lei.

Pachetul III – reprezentand un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscriptionat cu un citat din roman la care se adauga un exemplar de carte, in valoare de 250 lei.

Pentru ceilalti spectatori, care vor opta doar pentru anumite episoade, se ofera bilete de intrare/reprezentatie – valoarea acestora fiind 30 lei, in limita locurilor ramase dupa vanzarea abonamentelor.

Pe toata perioada derularii proiectului, in incinta teatrului veti gasi la vanzare exemplare din SCRISORI CATRE RITA (editura TRACUS ARTE Bucuresti), precum si tricouri inscriptionate cu citate din carte.

Rezervarile se pot face la telefon 021.320.20.59 sau pe site. Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.