Echipa de vis a progressive-ului ajunge si in Romania

Reusind sa includa Romania pe harta unui turneu limitat, Phoenix Entertainment are onoarea de a prezenta concertul de rock – progresiv al anului “THE PROGRESSIVE-ROCK DREAM TEAM – Mike Portnoy, Billy Sheehan, Tony MacAlpine, Derek Sherinian”. Evenimentul va avea loc la Jukebox Venue, in data de 20 octombrie 2012.

In aceasta formula extraordinara, cei patru vor canta atat piese de pe albumele solo, cat si melodii din colaborarile pe care fiecare le-a avut de-a lungul carierei.

Mike Portnoy este unul dintre cei mai importanti bateristi ai lumii, fiind co-fondatorul trupei Dream Theater. De-a lungul timpului, Mike Portnoy a primit numeroase premii si a cantat cu formatii precum Dream Theater, Avenged Sevenfold, Flying Colors, Transatlantic, Yellow Matter Custard.

Un clapar exceptional, Derek Sherinian este unul dintre fondatorii formatiei Planet X, a cantat cu Dream Theater, KISS, Alice Cooper, Billy Idol si in prezent face parte din trupa Black Country Communion.

Tony MacAlpine este unul dintre cei mai uimitori chitaristi ai rock-ului international. Artistul este cunoscut atat pentru realizarile sale solo, cat si pentru colaborarile cu Steve Vai, Planet X, CAB, Billy Sheehan.

Billy Sheehan este un magician al bass-ului, schimband in totalitate conceptia despre acest instrument prin stilul sau de a canta. Billy Sheehan face parte din trupa Mr. Big si a cantat cu Steve Vai, Niacin, Talas, David Lee Roth.

Biletele pentru concert s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si se pot achizitiona si online pe eventim.ro. Preturile sunt urmatoarele:
Pana in luna iulie: 110 lei – fara loc si 180 de lei – cu loc
Iulie-pana in 20 octombrie: 125 lei – fara loc si 195 de lei – cu loc
In ziua concertului: 140 de lei – fara loc si 200 de lei – cu loc

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *