The Animals concerteaza in Bucuresti si in Iasi

Legendara trupa The Animals revine in Bucuresti intr-un concert organizat de Phoenix Entertainment, care va avea loc in data de 10 mai, la Jukebox Venue. De asemenea, trupa va sustine un concert in Iasi, care va avea loc in data de 12 mai, la Casa de Cultura a Studentilor.

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gotta Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood”. In anul 1964, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa succesul concertului din 2011, trupa The Animals revine in Romania atat pentru fanii care au fost prezenti la evenimentul memorabil de anul trecut, cat si pentru cei care nu au avut ocazia sa fie acolo.

Pentru Bucuresti: Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si online pe eventim.ro.

Pretul unui bilet este:

60 de lei (cu loc) – pana in ziua concertului
30 de lei (in picioare) – pana in data de 3 mai
40 de lei (in picioare) – 3 mai – pana in ziua concertului
In ziua concertului: 45 de lei in picioare si 65 de lei cu loc.

Pentru Iasi: Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti), online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor.

Pretul unui bilet este :

Categoria I (VIP): 75 de lei
Categoria II: 60 de lei
Categoria III: 40 de lei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *