Regele Lear intr-o noua viziune: “Taxi Blues”

Spectacolul de teatru “Taxi Blues” de Ana Maria Bamberger, regizat de Dan Tudor si avandu-i in distributie pe Marius Bodochi si Dan Tudor, va fi jucat pe 1 mai, incepand cu ora 19.30, la Teatrul Nottara, sala George Constantin. “Taxi Blues” aduce pe scena povestea regelui Lear intr-un context cu totul inedit.

Un mare actor roman este exilat in Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta il face intre “a Juca Lear in Romania si a Fi Lear in Germania”. Aparitia neasteptata a unui personaj autohton in statia de taxi din Hamburg face ca povestea sa devina extrem de amuzanta.

Biletele costa 40 lei si se gasesc in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.