18 mai 2012: Gala Premiilor Stand Up Comedy

Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergura in care ironia si improvizatia vor fi garnisite cu hohote de ras si reactii imprevizibile, va avea loc vineri 18 mai la Palatul National al Copiilor. Pe parcursul a mai bine de patru ore de show publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristica oferite de: Teo, Vio, Costel, Micutu, Radu, Sorin, Badea si Bordea.

Despre evenimentul ce reuneste pentru prima oara opt nume grele ale stand-up-ului romanesc pe aceeasi scena, Radu declara: “dupa 8 ani de cand a aparut stand-up-ul in Romania, ma bucur ca se va desfasura o Gala a Premiilor Stand-up. E un semn ca industria se maturizeaza si creste. Sper sa nu fie doar o gala, ci sa se transforme intr-o traditie.”

Radu Isac este unul din membrii fondatori ai trupei Aristocratii, a fost premiat pentru maiestria de a fi “ciudat” la Festivalul Comediei Romanesti din 2008, a primit Premiul al II-lea la Festivalul Ceapa de Aur din 2010 si a fost cotat de catre Dani Otil (Neata cu Razvan si Dani) drept “cel mai pe val comediant din Romania.”

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *