Krypton revine pe scena in formula de aur

In data de 10 mai, ora 21.00, la The Silver Church din capitala, se suna adunarea pentru “Krypton Reunion”. Apreciata si iubita de generatii diverse, trupa Krypton se reuneste in formula de aur: Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan “Lapi” Lupu, Gabriel “Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin..

Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca “Fetele cu ochii verzi”, “Cheama-ma” sau “Am crezut in ochii tai”. Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro si www.rezervariclub.ro. Fanii au la dispozitie si categoria de bilete VIP, care asigura locuri preferentiale, la mesele din separeurile de langa scena. Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.rezervariclub.ro, la pretul de 50 de lei. Numarul biletelor VIP este limitat, iar pretul acestora nu se va modifica nici dupa perioada de pre-sale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *