La Universal Channel e timpul pentru un “Scandal”

Oricine are un secret… iar Olivia Pope are ca obiectiv apararea si protejarea imaginii publice a elitei americane, incercand sa pastreze secretele in culise. Aflati cum reuseste aceasta sa fie si respectata si temuta in acelasi timp urmarind serialul “Scandal”. Primul sezon este difuzat in exclusivitate la Universal Channel incepand cu data de 8 mai, in fiecare marti, de la ora 22.00.

Realizat de producatorii serialelor “Anatomiei lui Grey” si “Clinica”, “Scandal” are ca subiect actiunile de culise intreprinse de Olivia Pope, de profesie manager de imagine si gestionar de top al crizelor. Acest serial, avand o abordare complet noua si provocatoare, urmareste povestea Oliviei si a echipei sale de profesionsti, care incearca sa apere reputatia clientilor in ciuda tuturor posibilelor consecinte. Dar nu numai clientii sunt cei care incearca sa-si ascunda secretele. Odata cu evolutia intrigii, atat presedintele Statelor Unite, Fitzgerald Grant, fostul sef al Oliviei, cat si seful personalului sau, vor fi mereu cu ochii pe miscarile ei.

Printre altii, “Scandal” ii are in distributie pe: Kerry Washington (“Ray”) in rolul Oliviei Pope, Henry Ian Cusick (“Lost”) in rolul lui Stephen Finch, Columbus Short (“Stomp the Yard”) in rolul lui Harrison Wright.

Scenariul serialului “Scandal” a fost scris de Shonda Rhimes (“Anatomia lui Grey”, “Clinica”). Rhimes si Betsy Beers (“Anatomia lui Grey”, “Clinica”) sunt producatori executivi si Judy Smith este producator co-executiv. Regia este semnata de Paul McGuigan. “Scandal” este produs in 2012 de studiourile ABC Studios.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *