Premiera la Ion Creanga: “Carolina si poneiul”

Iubitorii teatrului pentru copii vor putea urmari, in premiera oficiala, un nou spectacol al Teatrului Ion Creanga: “Carolina si poneiul” de Laurentiu Budau, adaptare scenica de Cornel Todea, duminica, 29 aprilie, de la ora 11.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani.

Reprezentatia ne spune povestea unui copil care are nevoie de afectiune pentru a creste fericit, iar intreaga actiune se desfasoara in lumea fantastica a circului Stromboli. Din aceasta trupa face parte si familia Carolinei, fetita care, desi are 14 ani, arata ca la 6. Micuta a incetat sa mai creasca pentru ca nu mai simte atentia parintilor si este coplesita de certurile acestora.

Piesa a castigat, in anul 2010, la editia a IV-a a Concursului de Dramaturgie pentru Copii “100, 1.000, un milion de povesti”, premiul I si sansa de a fi inclusa in repertoriul teatrului. Din distributie fac parte: Ionut Ciocia, Ioana Ginghina, Anca Zamfirescu, Liliana Donici, Ionut Antonie, Marius Nanau, Gabriel Coveseanu, Cristian Boeriu, Eduard Petru Jighirgiu. Regia artistica: Cornel Todea. Scenografia: Viaceslav Vutcariov. Muzica originala: Eduard Petru Jighirgiu. Miscarea scenica: Pastorel Ionescu. Decorul este realizat de Multimedia Film.

In cadrul evenimentului, va avea loc si premierea castigatorilor concursului de desene pentru copii, Deseneaza povestea primaverii, organizat de Teatrul Ion Creanga in parteneriat cu Dragoni.ro. Astfel, cei 5 castigatori vor fi premiati pe scena, in aplauzele publicului de catre simpaticele mascote Dragoni.ro. Speram ca micii spectatori si parintii lor, deopotriva, sa iubeasca noua poveste a Teatrului Ion Creanga, o poveste care vorbeste despre familie, prietenie si solidaritate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.