A Vision Of Elvis ajunge in premiera in Romania

A Vision of Elvis, unul dintre cele bine cotate show-uri tribut din lume va ajunge in premiera in Romania pe 11 mai, iar publicul il asteapta cu nerabdare: biletele de categoria I sunt deja sold out. In prezent mai sunt in vanzare bilete VIP (80 lei) si bilete de categoria a II-a (40 lei).

A Vision Of Elvis este un spectacol electrizant, pus in scena de Rob Kingsley, un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile lui Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artisti tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil. Rob Kingsley considera ca posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. El este cotat ca un showman desarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera magica a unui show al regelui.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Mai sunt disponibile urmatoarele categorii:

Categoria VIP – 80 lei (intalnire & poza cu artistul, afis & CD cu autograf)
Categoria a II-a – 40 lei – loc la mese in sala

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Evenimentul este recomandat de www.121.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *