Stefan Constantinescu este invitat la Semaine de la Critique

Filmul “Cina in Familie” in regia artistului Stefan Constantinescu – artist vizual si cineast roman stabilit in Stockholm – a fost selectat pentru sectiunea Semaine de la Critique a festivalului de la Cannes. Scris impreuna cu Xandra Popescu si produs de ATMO Stockholm, “Cina in Familie” face parte dintr-o serie de scurt-metraje care trateaza tema cuplului.

Filmul o are in centru pe Maja, mama si sotie care consuma o relatie extraconjugala. In timp ce sotul si fiica ei pregatesc cina in bucatarie, in baie, Maja, primeste si trimite mesaje erotice pe telefonul mobil. Rolul principal este interpretat de catre actrita si compozitoarea Fanny Risberg.

“Cina in Familie” este produs de Atmo si co-produs de Film i Väst. Imaginea filmului este realizata de catre directorul de imagine Alexandru Timosca.

In prezent, Stefan Constantinescu lucreaza la dezvoltarea filmului de lung metraj intitulat “Viking Line Story” impreuna cu scriitoarea Xandra Popescu. Produs de ATMO in colaborare cu HiFilm, Viking Line Story se bucura de sprijinul Swedish Film Institut.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *