Ce concerte mai vedem in Wings Club

Wings Club este pentru cei care il cunosc un pol al distractiei din Bucuresti, iar zilele care urmeaza nu fac exceptie de la evenimente unul si unul. Pe 4 aprilie Alina Manole va canta pentru voi, pe 5 mai e randul celor de la The Mob sa va faca seara mai frumoasa, iar pe 11 Butterflies in My Stomach vor urca pe scena clubului din capitala.

Cu albumul “Dragoste in 3” si cu o serie de piese noi, de pe un viitor material discografic, Alina Manole va invita, impreuna cu Adrian Cristescu (pian), Tudor Olaru (bas) si Claudiu Purcarin (tobe) la un concert folk-jazz de primavară plina si verde-verde! Concertul va avea loc pe 4 mai, incepand cu ora 21.00, in Club Wings, care, cu aceasta ocazie, va fi amenajat putin… diferit. 🙂 Biletul va costa 25 lei, iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0724076246, dupa ora 14.00.

The MOB (live cover band) inseamna Stefan – vocal; Razvan – chitara; Dande – chitara-bas; Sorin – pian si Andrei – tobe. Specialitatea casei este reprezentata de petrecerile explozive si pline de energie. Biletele vor fi puse in vanzare in seara concertului, 5 mai, ora 22.00, la intrarea in club, pretul unui bilet fiind 20 lei.

Muzica speciala, ritmuri nu-jazz/funk, dans, atmosfera eleganta – cine poate sa reziste acestei invitatii complete din partea trupei Butterflies in My Stomach? Pe 11 mai, de la ora 22.00, BiMS se va afla pe scena clubului Wings din Bucuresti, intr-un concert de primavara plina, colorand toate visele voastre! Biletul de intrare va costa 25 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *