Gradina cu Artisti se redeschide in 4 mai

Daca tot a venit caldura, e timpul sa ne scuturam de lene si sa iesim din case! Intre 4 si 6 mai avem un motiv foarte bun: la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide Gradina cu Artisti.

Evenimentul, aflat la cea de-a saptea editie, se va desfasura intre orele 10.00 si 20.00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura, modelarea ceramicii, fotografie, creatie tutu-uri, atelier de reciclare creativa a deseurilor, etc.) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii “hand-made”.

Gradina cu Artisti se va anima si prin diverse alte activitati relaxante: jonglerii cu foc, jazz dance, sesiuni foto in tinute de balet. Evenimentul este destinat tuturor amatorilor de arta sub diversele ei forme de manifestare, trecatorii fiind invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in Gradina cu Artisti.

Intrarea in Gradina cu Artisti este libera.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artisti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *