Lacuna Coil vine la Tuborg GreenFest 2012

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock the City se imbogateste cu prezenta italienilor de la Lacuna Coil, care revin in Romania pentru a-si promova ultimul album, “Dark Adrenaline”. Concertul Lacuna Coil va avea loc in data de 30 iunie, anunta un comunicat Gala PR. Lacuna Coil inseamna: Cristina Scabbia – voce, Andrea Ferro – voce, Marco “Maki” Coti Zelati – chitara bas, claviaturi, Cristiano “Pizza” Migliore – chitara, CriZ – tobe, Maus – chitara.

In egala masura puternice si enigmatice, sinuoasele ritmuri marca Lacuna Coil nu sunt deloc usor de descifrat la o prima ascultare. Prea dure pentru a capata eticheta goth si in acelasi timp prea melodice pentru un metal pur, compozitiile trupei au un sound unic. In plus, incontestabila originalitate a muzicii a facut ca Lacuna Coil sa se numere printre formatiile care si-au construit propriul drum in muzica.

In cadrul concertului de la Bucuresti, Lacuna Coil isi promoveaza cel de-al saselea material de studio, care prezinta inca 12 piese de colectie, melodii triste si intunecate, exprimate insa cu forta.

Artistii din line-up-ul evenimentului muzical confirmati deja sunt: Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation. Organizatorii au fost receptivi la sugestiile fanilor, iar acestia vor avea parte si in acest an de muzica de calitate si de o atmosfera extraodinara.

Biletele sunt puse in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro. Va reamintim ca preturile promotionale sunt valabile pana in data de 15 mai 2012, inclusiv.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *