Scavengers Hunt se muta la Timisoara

La implinirea unui an de la lansarea colectiei Strada Fictiunii, Editura Allfa a organizat in capitala un Scavengers Hunt. Dupa modelul celui de la Bucuresti, vineri, 4 mai, incepand cu ora 17.00, la Standul ALL de la Targul de Carte Gaudeamus din Timisoara, se da startul unui nou joc!

Vor participa patru echipe, cu cate cinci-opt membri fiecare. Patru dintre cei mai cunoscuti bloggeri timisoreni vor fi lideri de echipa, dar si fi parteneri media ai evenimentului: Oana Kovacs (oanakovacs.com), Anca Spatariu (http://bloodie.ro/), Corina Saftescu (corinasaftescu.com), Andreea Ursu (tomatacuscufita.com).

Bloggerul lider isi va selecta echipa dintre cititorii blogului sau; daca doriti sa participati trebuie sa intrati pe blogul liderului dorit si sa va inscrieti. Toti participantii vor fi recompensati cu vouchere valorice pe care le pot folosi in standul ALL pe perioada Targului de Carte Gaudeamus, iar trei cei mai norocosi cu cate o colectie Strada Fictiunii.

Membrii fiecarei echipe vor fi legati unii de altii, vor primi o lista de taskuri si vor avea o ora la dispozitie sa le indeplineasca. Echipa care va indeplini toate taskurile va fi declarata castigatoare si va contribui la realizarea variantei timisorene a vizualului colectiei Strada Fictiunii.

“La un an de Strada Fictiunii venim cu un concept nou de promovare, cum este Scavengers Huntul, pe care l-am inceput in Bucuresti si l-am adus la cererea cititorilor si in Timisoara.

Strada Fictiunii este nu doar colectia noastra de suflet, ci un pariu pe care l-am pus si pe care acum, dupa un an de zile, suntem tot mai siguri ca o sa-l castigam. Am pariat pe scrieri clasice, mai putin cunoscute publicului roman, pe scrieri contemporane ale unor autori mai putin celebri si pe romane bestseller, care au facut deja inconjurul lumii. I-am adus pe Italo Calvino, Sasa Sokolov, Luis Landero, Julian Sanchez, Simon Toyne, autori care ne-au depasit cu mult asteptarile in aprecierea publicului.” a declarat Mario Demezzo, vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *