Alexandru Tomescu pleaca in turneul “Stradivarius Obsesii”

Alexandru Tomescu canta cu tot sufletul pentru oameni, copaci sau cladiri. Canta in sali mari si mici, canta la metrou sau pe strada, canta pentru a ajuta categorii defavorizate, canta pentru a schimba ceva. Despre schimbare este vorba si in Turneul “Stradivarius Obsesii”, care va incepe in 7 mai la Brasov si se va finaliza in 29 mai la Bucuresti, dupa un periplu care cuprinde 16 orase din tara.

Alexandru Tomescu a cutezat sa modifice obisnuinte impamantenite de secole in lumea muzicala si sa asocieze unui repertoriu valoros – Integrala Sonatelor pentru vioara solo de Eugène Ysaÿe – o creatie din zona teatrului non-verbal, construita special de actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru pentru aceasta muzica. Conceptul acesta sincretic se regaseste in toate elementele spectacolului, de la afisul desenat de Catalin Precup si Mihai Bancila, la programul de sala care imbie cu aceleasi desene sugestive si cu texte poetic ticluite de Alexandra Condrut.

“Stradivarius Obsesii” este o veritabila poveste care va poarta in lumea angoasata a artistului, in mintea sa inflacarata de talent si in sufletul sau bantuit de temeri. Sunteti asteptati pe pagina oficiala de Facebook a artistului: www.facebook.com/alexandrutomescuoficial pentru a urmari tot traseul evenimentului, pentru ca in fiecare oras va fi realizat cate un scurt video-reportaj. De asemenea, sunteti asteptati si in salile de concert din Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Galati, Tulcea, Constanta, Focsani, Bacau, Iasi, Botosani si Bucuresti.

Bilete se pot gasi in reteaua vreaubilet.ro, in magazinele Unirea Shopping Center, Euro GSM si Inmedio din Bucuresti, dar si la casieriile institutiilor care vor gazdui spectacolul.

Extras din comunicatul Quartz Media Production

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.