Sarmalele Reci lanseaza albumul “Haos.ro”

Trupa Sarmalele Reci (Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vlady Sateanu) va sustine concertul de lansare a albumului “Haos.ro” vineri, 18 mai, de la ora 20.00, in Hard Rock Cafe. “Haos.ro” este un produs tipic Sarmalele Reci, continand zece cantece in stilul caracteristic trupei, pe versurile lui Florin Dumitrescu.

Albumul este o productie Gazeta Sporturilor & Sarmalele Reci, cu sprijinul Rock FM, si va fi disponibil pe piata din data de 9 mai, cand apare impreuna cu Gazeta Sporturilor, la toate punctele de difuzare a presei.

“Haos.ro” e o stare de spirit, din pacate e starea Romaniei de azi. Asa cum s-au definit de la inceput – “mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci” -, Sarmalele continua sa deranjeze, expunandu-si punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci cand abordeaza cu dezinvoltura chestiuni care privesc societatea actuala, cu note lirice, atunci cand subiectul abordat se refera la trairi intime.

Biletele se gasesc in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *