White Walls canta la Ghost Fest 2012

Constantenii de la White Walls raspund “prezent” la apelul Ghost. Trupa formata din Alexandru-Eduard Dascalu – chitara, Eugen Brudaru – voce, Serban-Ionut Georgescu – bass si Marian Mihaila – tobe va canta la Ghost Fest, eveniment organizat de Cavalleria Events.

Shattered Hope (Grecia) ajunge prima oara in Romania tot pe scena Ghost Fest. Trupa s-a infiintat in 2002 si se bucură de popularitate in randul iubitorilor de doom atmospheric. Tot in premiera ajunge in tara noastra si Abstract Rapture (Luxemburg), o trupa de thrash cu influente death.

Line up-ul evenimentului este intregit de formatiile autohtone: Laonliness (Brasov), QuantiQ (Brasov) si Wilder (Targoviste).

Festivalul Ghost 2012 se va desfaşura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rasnov si va reuni concertele cu activitatile recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina.

Biletele se gasesc in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza si la filiala Bestial Records din Bucuresti.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *