Balul Bucurestiului Interbelic a ajuns la a treia editie

Fundatia Calea Victoriei are placerea deosebita de a va invita in data de 24 mai, de la ora 20.00, la a treia editie a Balului Bucurestiului Interbelic, organizat in colaborare cu Cercul Militar National. Evenimentul are loc la Cercul Militar National, in Sala Bizantina si Sala Gotica.

Balul Bucurestiului Interbelic reinvie spiritul perioadei faste in care capitala noastra a fost denumita, datorita atmosferei cosmopolite, “Micul Paris”. Costumatiile retro inspirate din moda anilor ’20-’30, care pun in valoare eleganta unui cuplu, dar si emanciparea femeilor din epoca, muzica lui Zavaidoc si pasii de tango, charleston sau foxtrot atat de celebre in epoca fac parte din amprenta Balului Interbelic.

In programul Balului sunt incluse momente de dans si teatru din Bucurestiul de altadata, meniu festiv si premierea celor mai bune costume interbelice. Personalitati culturale – intelectuali de elita, actori, istorici, muzicieni si artisti plastici – lectori si prieteni ai Fundatiei Calea Victoriei, vor onora cu prezenta lor Balul Bucurestiului Interbelic.

Taxa de participare la Bal este 150 de lei, iar inscrieri se pot face la adresa bal@victoriei.ro.

Participantii sint invitati sa poarte tinute de inspiratie interbelica (moda anilor ’20 si ’30). Accentul se poate pune, pentru domnisoare si doamne, pe machiaj, coafura si accesorii specifice epocii: palarii mici, perle, manusi, iar pentru domni se recomanda costum negru si papion sau cravata.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.