“Cina cu prieteni” se ia la ArCuB pe 13 mai

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita duminica, 13 mai, de la ora 19.00, la spectacolul “Cina cu prieteni” de Donald Margulies, in regia lui Claudiu Goga. Scenografia este semnata de Lia Dogaru, iar in rolurile celor patru prieteni joaca: Cerasela Iosifescu, Vlad Zamfirescu, Nadiana Salagean si Marius Cordos.

Timp de 12 ani, Gabe si Karen, au petrecut vacante si week-end-uri impreuna cu Tom si Beth; s-au invitat reciproc la nenumarate cine, si-au crescut copii, si-au impartasit experientele de viata ca niste adevarati prieteni, asteptandu-se “sa se ingrase si sa imbatranesca impreuna”. Dar un fapt surprinzator le da viata peste cap.

In 2000, Donald Margulies a primit Premiul Pullizer pentru piesa “Cina cu prieteni”, care a fost ulterior jucata la Paris, Londra, Berlin, Viena, Stockholm, Tokio, Mumbai, Seul, Tel Aviv si Istanbul. Tot in 2000, filmul, facut de HBO dupa acelasi text al lui Margulies, a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.