2 iunie: Metal Under Moonlight editia a XXIX-a

Bestial Records prezinta ultimul concert de metal greu intr-un club bucurestean, pana la toamna. Este vorba despre evenimentul Metal Under Moonlight editia a XXIX-a, care aduce impreuna pe aceeasi scena patru dintre cele mai vechi formatii din underground-ul nostru: GRIMEGOD (Arad), GOTHIC (Petrosani), ABIGAIL si L.O.S.T. (Bucuresti), pe 2 iunie, in Ageless Club. Intrarea este permisa de la ora 19.00

GRIMEGOD (psychedelic downtempo death metal/Arad) ajunge pentru prima data in Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de un an. In cei peste 20 de ani de activitate, Grimegod a impartit scena cu trupe de calibru, precum Tiamat, Crematory, Nevergreen, Mystic Circle, The Haunted, Destruction, timp in care a lansat si patru albume. Primul se numeste “Under the Sad and Silent Sky”, a fost produs in 1995, iar pe 2 iunie va fi prezentat intr-o noua maniera, la Ageless Club.

Avand la activ peste 400 de concerte in cele doua decenii scurse de la infiintare, GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani), Gothic (intr-o noua componenta) va prezenta in premiera pe 2 iunie cel de-al treilea album, “Expect The Worst”, prevazut sa apara in doar cateva saptamani.

ABIGAIL (doom death metal/Bucuresti), cea mai longeviva formatie de doom-death din Romania, va avea prima aparitie scenica din acest an in fata fanilor bucuresteni. Cu o directie muzicala care a trecut prin multe metamorfoze de-a lungul anilor, dar care a ramas tot timpul proaspata si originala, Abigail a aparut mereu pe scena alaturi de cele mai selecte gasti metal, Katatonia, Lake of Tears, Ava Inferi, Cynic si Testament fiind cele mai sonore nume in zona nobila a rockului. Formatia promite un setlist adaptat la contextul evenimentului si promite ca va folosi in premiera instrumente atipice pentru Abigail… 🙂

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti) este cea mai tanara dintre trupele care vor urca pe scena din Ageless Club pe data de 2 iunie. Pornind de la exceptionalul concert din 2006 cand, la doar doi ani de activitate, L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau sa mai vada trupa pe scenele mari, alaturi de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom si Hammerfall. L.O.S.T. se poate mandri si cu faptul ca a fost prima trupa romaneasca de metal care a cantat vreodata in Grecia (in 2007).

Pretul unui bilet este 20 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club).

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).

Pana atunci, nu uitati ca Bestial Records (in parteneriat cu Axa Valaha) va mai asteapta la un concert de calibru: Agathodaimon in premiera la Bucuresti, vineri 18 mai 2012, Club Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50). In deschidere: Frostmoon Eclipse si Sephirah (Italia), Kathaarsys (Spania) si Sincarnate (Bucuresti). Pret billet: 50 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *