Atelier de design floral: “In love with gardens”

Tema atelierului de design floral cu numarul 36 este “In love with gardens”, iar intalnirea va avea loc duminica, 13 mai 2012, in intervalul orar 11.00-13.00, in Lente&cafea, strada Arcului, nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca). Designerul florist Stefan Ditu va va fi profesor ca si pana acum. Costul atelierului este de 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

La atelierul cu numarul 36 se va lucra un aranjament cu flori de gradina, dintre care va fi evidentiat bujorul, o planta rustica, avand un istoric de mii de ani in stare salbatica in Asia, Europa si America. Cu un parfum luxuriant, specii de talie mica, mijlocie sau arbustiforme si cu o paleta larga de culori (alb, roz, rosu, violet) si soiuri bicolore, bujorul reprezinta o floare rezistenta de gradina, care are perioada de inflorire din primavara tarzie pana la inceputul verii.

Desi asociat cu rusticitatea, bujorul reprezinta o alegere frecventa pentru buchetele de mireasa si aranjamentele florale festive. Va fi acompaniat in aranjamentul pe care il propunem de lisianthus, frezii si gladiole.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 / 0740 893 712 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.