“Barbatii in negru” ajung luna aceasta in Romania

Columbia Pictures prezinta, in asociere cu Hemisphere Media Capital o productie Amblin Entertainment in colaborare cu Parkes+MacDonald Image Nation: “Barbati in negru 3/Men in Black III”, distribuit in Romania de InterComFilm. Rolurile principale sunt interpretate de Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg si Emma Thompson, iar regia ii apartine lui Barry Sonnenfeld. Filmul va avea premiera in Romania pe 25 mai.

In “Barbati in negru 3”, agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) revin… in timp. J a vazut o multime de lucruri inexplicabile in cei 15 ani petrecuti impreuna cu oamenii in negru, dar nimic, nici macar extraterestrii, nu l-au lasat mai perplex decat partenerul lui teribil de sucit si morocanos.

Dar atunci cand viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare, Agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca in univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata – secrete care se vor dezvalui treptat pe masura ce J actioneaza in echipa cu tanarul agent K (Josh Brolin) pentru a-si salva partenerul, agentia si viitorul omenirii.

“Vroiam ca filmul sa aiba ceva familiar, dar si ceva diferit,” afirma Barry Sonnenfeld, care a asigurat regia tuturor filmelor “Barbati in negru”. “Elementul familiar este asigurat de personaje, locatia si identitatea lor. Voiam sa-i aducem din nou impreuna, pe marele ecran, pe Will Smith si Tommy Lee Jones. Dar vroiam sa aducem si ceva nou si inventiv, iar acest element novator l-a constituit calatoria in timp.”

In consonanta cu tonul filmului, scenograful Bo Welch spune ca n-a cautat sa starneasca rasul: “Conceptul nu e umoristic, dar totul trebuie sa fie haios”. “Am incercat sa ma intorc cu gandul in 1969 si m-am intrebat, ‘Oare cum ar trebui sa fie?’ Daca te ancorezi prea mult in actualitate nu mai poti sa te bucuri de calatoria in timp. M-am inspirat din materiale ale anilor 60, iar in cazul nostru, 1969 ne-a dat o vasta sursa de inspiratie din care au izvorat decorurile, armele, vehiculele.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *