La HBO, sansele sunt “50/50”

HBO va invita sa urmariti in premiera de canal filmul “50/50” (Drama, SUA, 2011), in regia lui Jonathan Levine, care ii are in distributie pe Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard si Anjelica Huston. Pelicula, care va fi difuzata pe 11 mai, de la ora 20.00, este o tragicomedie care are in centru un tanar de 27 de ani care descopera ca are cancer.

Inspirata de povestea adevarata a lui Will Reiser, “50/50” e o comedie originala despre prietenie, dragoste, supravietuire si descoperirea umorului in cele mai neobisnuite locuri. Joseph Gordon-Levitt si Seth Rogen sunt doi prieteni ale caror vieti sunt schimbate de un diagnostic de cancer.

“Noi am lucrat cu Will la “Da Ali G show” la putin timp dupa ce a aflat ca e bolnav”, isi reaminteste Rogen. “Pe cat de socant, de trist, de confuzant si de nedreapt era diagnosticul, n-am putut sa-l ignoram: eram atat de prost echipati sa facem fata situatiei, incat au tot continuat sa se intample lucruri amuzante. Will s-a insanatosit si atunci l-am convins sa scrie un scenariu. In mod ideal, voiam sa facem un film cand amuzant, cand trist care, speram noi, va fi la fel de onest ca si experienta prin care am trecut. De indata ce scenariul a fost completat, a devenit un proiect de suflet pentru noi toti. Ne-a ajutat sa ne identificam cu lupta lui Will si cu propria noastra experienta.”

“50/50” a avut, printre altele, doua nominalizari la Globurile de Aur 2012, pentru Cel mai bun film – comedie sau musical si pentru Cel mai bun actor – categoria comedie sau muzical.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.