Programul Romanian Rock Meeting

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti. Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Programul complet al evenimentului este urmatorul:

18.45: Open doors
19.30 – 20.10: Changing Skins
20.00 – 20.20: Meet & Greet
Doar pentru persoanele care si-au achizitionat bilete VIP!!! Amanunte la intrarea in locatie.
20.20 – 21.20: White Walls
21.20 – 21.45: Change over
21.45: Apocalyptica

Dupa concert, fanii muzicii rock sunt invitati la Romanian Rock Meeting – After Show Party in Ageless Club din Bucuresti.

Ageless Club este deschis incepand cu ora 21.30 insa petrecerea va incepe tarziu in noapte, dupa incheierea recitalului Apocalyptica de la Arenele Romane, cand publicul este asteptat intr-un spatiu primitor, cu muzica buna si un bar bine garnisit pentru toate gusturile. Nu vor lipsi piesele trupei Apocalyptica, precum si alte hit-uri din zona rock, metal, symphonic rock etc. Va fi o noapte lunga, atmosfera rock, bere la preturi accesibile, pentru toti cei care vor sa traiasca la maximum.

Accesul la petrecere este gratuit pe baza biletului de intrare de la concert.

Ageless Club: Calea Serban Voda, nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club).
Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro. Pentru rezervari la telefon sau pe e-mail, se acorda o reducere de 15% la nota de plata.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *