p.d.v. Intre Traditie si Modernitate

In perioada 15 – 28 mai 2012, in sala Acvariu, Maria Constantinescu expune o parte din lucrarile ei – pictura pe sticla, mobilier cu pictura pe sticla, desene (colaje), obiecte spatiale, diverse. Maria Constantinescu va fi prezenta in expozitie, in asteptarea prietenilor, in duminicile din 20 si 27 mai.

Maria Constantinescu a absolvit Universitatea de Arte, sectia pictura monumentala restaurare, la clasa prof. Costin Ioanid. Spune despre sine ca este “obsedata de sticla”, deoarece volumele si suprafetele transparente delimiteaza un inauntru si un in afara care invita la treceri si la crearea de “spatii magice”.

Artista s-a bucurat de aprecierile cunoscatorilor de arta din intreaga Europa: Vasile Dragut, Alexandru Balaci, Nicu Steinhardt, Giulio Carlo Argan, Ricardo Barletta, Luisa Barcan, Corneliu Antim, Adina Stefan, Adrian Ionita, Paul Barba Neagra, Francoise Bornardel, Franz Grieshofer, Silvia Chitaimia, Elisabeta Iosif, Ada Maria Popa, Bogdan Tataru Cazaban, Horia Roman Patapievici; are lucrari de arta in muzee si in colectii particulare, aproape in toata lumea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *