Teatrul Teatrelor: “Femeia care si-a pierdut jartierele”

Un spectacol imaginat de regizorul Silviu Purcarete ca pe o farsa, in care artisti si mobile burgheze fantomatice aluneca gratios pe parchetul lucios, “Femeia care si-a pierdut jartierele” se va juca pe 3 iunie, de la ora 19.30, la Teatrul Teatrelor, intrarea B (Romexpo), ca o ultima reprezentatie din aceasta stagiune.

Intreaga montare se bazeaza pe un inteligent joc al oglinzilor, exploatat la maximum de regizor, in timp ce actiunea se petrece pe ritmuri stranii compuse de Vasile Sirli. Din distributie fac parte nume de rezonanta din comedia romaneasca – Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac.

Comedia “Femeia care si-a pierdut jartierele” a avut premiera in Bucuresti in vara anului trecut. De atunci, fiecare reprezentatie se joaca in capitala cu casa inchisa. Piesa a fost scrisa în 1851 de Eugène Labiche, maestrul vodevilului francez. Textul lui Eugène Labiche le oferA celor trei actori partituri spumoase, pe care publicul le va savura cu incantare.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Teatrului de Comedie si Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.