Godsmack vine cu noul album la Tuborg GreenFest

EDIT 27 IUNIE 2012: Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului vocal Sully Erna, trupa Godsmack este nevoita sa anuleze concertele pe care le mai avea de sustinut in Europa. Ca urmare, aparitia formatiei in Tuborg GreenFest powered by Rock The City este de asemenea anulata. Organizatorii evenimentului vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o alta data.

Turneul mondial Godsmack va ajunge in Romania cu ocazia Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Cu acest prilej, trupa americana Godsmack va prezenta publicului din Romania piesele si atmosfera noului album, “Live & Inspired”, anunta un comunicat al organizatorilor.

Godsmack pregateste pe 30 iunie un show absolut fenomenal pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City, fiind primul concert sustinut in Romania. Cei care vor intra in posesia albumului inainte de show-ul de la Bucuresti vor regasi energia specifica Godsmack, care cucereste publicul de fiecare data. Show-urile memorabile ale trupei au scris pagini intregi in istoria rock-ului modern.

Noul album, “Live & Inspired”, cuprinde reprezentatii live ale celor mai bune piese de pe cele cinci albume pe care le-au scos pana acum rockerii originari din statul american Massachusets. Atmosfera spectacolelor Godsmack este perfect surprinsa prin piese precum “Awake”, “Keep Away”, “Straight Out of Line”, “Whatever”, “I Stand Alone” si, bineinteles, “Voodoo”.

“Live & Inspired este modul nostru de a mulţumi fanilor pentru ca au crezut in noi de-a lungul anilor si ne-au ajutat sa devenim o trupa live grozava”, dezvaluie Salvatore Paul “Sully” Erna. “Alaturi de acest super-concert, inregistrat cu ocazia Detroit Rock City, am inregistrat si patru cover-uri, ca sa aratam ca suntem – la randul nostru – simpli iubitori ai muzicii rock’n’roll”, a mai spus Sully.

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca trupa si-a incurajat “legiunile” de fani sa se implice in lansarea noului disc. Acestia au trimis poze facute in timpul concertelor – fie ca e vorba de fotografii cu trupa sau de poze cu fani bucurandu-se de muzica Godsmack. Trupa a strans astfel o adevarata “colectie” de poze cu fani si, in special, cu tatuaje ale acestora reprezentand celebrul logo al trupei.

Pe 30 iunie, Godsmack concerteaza la Bucuresti, in cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock the City. In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, vor mai urca pe scena Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lacuna Coil si Within Temptation.

Biletele se gasesc prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

Mai multe informatii despre festival puteti gasi pe pagina de Facebook – http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012 si pe pagina web oficiala a evenimentului – www.rock-thecity.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *