Fostul vocalist Foreigner vine in Romania

EDIT 25 IUNIE 2012: Organizatorii au anuntat ca show-ul artistului LOU GRAMM ce ar fi trebuit sa se desfasoare la Arenele Romane in data de 5 iulie, a fost anulat. Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru acest concert sunt rugate sa se adreseze agentiilor de ticketing de unde le-au procurat pentru recuperarea contravalorii acestora.

Lou Gramm, vocalistul initial al trupei Foreigner, va concerta pentru prima data in Romania in aceasta vara. Fanii trupei vor putea profita de intalnirea cu artistul american in data de 5 iulie incepand cu ora 20.00, cand la Arenele Romane vor rasuna cele mai cunoscute piese din perioada „Foreigner”.

Melodii de succes precum „I want to know what love is”, „Waiting for a girl like you”, „Cold as Ice” sau „Feels like the first time”, dar si compozitii mai vor contribui la realizarea unui show de exceptie.

Artistul promite doua ore de muzica 100% live in acomaniamentul band-ului sau, in componenta caruia se afla fratele sau Ben Gramm (tobe), dar si Don Mancuso (chitara), Andy Knoll (clape) si A.D. Zimmer (chitara bass).

Biletele pentru concertul LOU GRAMM din 5 iulie au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 60 si 200 lei si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center et. 2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.