“From Romania, with Art” se lanseaza la Noaptea Alba a Galeriilor

Noaptea Alba a Galeriilor, ajunsa anul acesta la a sasea editie, pune vineri, 25 mai, pe harta Bucurestiului, cele mai interesante proiecte actuale de arta contemporana romaneasca. Pe langa galeriile traditionale, NAG#6 propune o serie de evenimente desfasurate in spatii alternative, dar si un eveniment paralel, care va avea loc la la Gradina Carturesti Verona, de la ora 21.30: lansarea proiectului From Romania, with Art.

Programul evenimentului plaseaza in centrul atentiei proiectia filmului-pilot al proiectului From Romania, with Art, dedicat artistului ROMAN TOLICI.

Tot cu aceasta ocazie, 1001arte.ro, H’art Gallery si Editura Vellant lanseaza editia de carti postale From Romania, with Art, cu prima serie, in tiraj limitat, pe care Roman Tolici o dedica iubitorilor de arta contemporana.

Dedicatia From Romania, with Art este dubla. Proiectul se adreseaza atat publicului roman, cat mai ales publicului din strainatate, pentru care aceste interviuri ar putea fi o cheie adecvata pentru intelegerea in ansamblu a artei romanesti, prin prisma relatiilor dintre arta, mesaj, context istoric si concept.

“From Romania, with Art” este o productie 1001arte.ro si H’art Gallery, in parteneriat cu A&A Records, Carturesti si Editura Vellant.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *