Atelier de Ziua Copilului: “Fantezii din hartie”

Copiii reusesc sa ne inspire zi de zi, sa ne faca viata mai frumoasa si sa ne puna zambetul pe buze ori de cate ori suntem ingandurati. Fiecare zi este a lor si, totusi, de 1 Iunie vrem sa ii sarbatorim ca in nicio alta. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, incepand cu 31 mai, pana pe 3 iunie, Teatrul Ion Creanga desfasoara o serie de activitati dedicate celor mici, dar si celor mari.

La sala Studio din Bulevardul Magheru, nr. 27, etaj 1, se organizeaza joi, 31 mai, de la ora 18.00, atelierul de creativitate pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, intitulat “Fantezii din hartie”.

Actritele Nicoleta Rusu si Ioana Ginghina, coordonatoarele atelierului, invita copiii si parintii intr-o frumoasa calatorie in lumea fascinanta a povestilor. Doar ca, de data aceasta, istorioarele sunt create cu ajutorul hartiei. Ce obiecte putem construi din cateva foi de hartie? Cum ne putem distra cu o rola de hartie? Practic, sunt propuse o serie de activitati care vor stimula imaginatia si creativitatea copiilor. Acestia, ajutati de parinti, vor crea propriile personaje sau obiecte din hartie.

Participarea este gratuita, in limita a 20 de locuri (10 copii si 10 parinti), iar inscrierile se fac pe e-mail: inscrieri@teatrulioncreanga.ro pana la data de 29 mai, ora 16.00.

Acest atelier gratuit reprezinta cadoul Teatrului Ion Creanga spre promovarea educatiei timpurii in Romania, iar locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor primite. Mai multe detalii despre acest atelier, precum si despre piesele de teatru care se vor juca in acele zile gasiti pe www.teatrulioncreanga.ro, sectiunea Noutati.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.