Expo Andreea Costenco: “Camino History Organic Structure”

Galeria Odeon si DanaArt Gallery va invita la vernisajul expozitiei “Camino History Organic Structure”, semnata Andreea Costenco, joi, 7 iunie, de la ora 18.00. Expozitia, prima din aceasta serie a artistei Andreea Costenco, reprezinta o calatorie in lumi paralele, o intalnire intre constient si subconstient.

Ingemanarea intre realitatea gandita-vazuta si cea experimentata-simtita va fi transpusa prin intermediul unei instalatii de pictura cinetico-interactiva. Spatiul cu valente teatrale amplifica sentimentele si emotiile privitorului intr-o nota dinamica, cu dorinta ca experimentarea acestor trairi sa poata calauzi spre o noua forma de comunicare.
Sunetul a fost oferit cu generozitate de Giuseppe Rizzo si va invalui spatiul Galeriei Odeon careia ii multumim pentru gazduire si Danielei Zbarcea pentru sustinere si promovare.

Evenimentul se va desfasura in cadrul Teatrului Odeon (Calea Victoriei nr. 40-42, Sector 1, Bucuresti), in perioada 7-9 iunie. Din cauza unor date tehnice specifice reprezentatiei, organizatorii expozitiei va recomandaa vizionarea ansamblului in data de 7 iunie, intre orele 18.00 – 21.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *