Leonard Cohen revine in Bucuresti pe 22 septembrie

Leonard Cohen revine in capitala Romaniei in toamna acestui an, pe 22 septembrie, in cadrul turneului de promovare a celui de-al doisprezecelea album al artistului, intitulat “Old Ideas”. Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va rasuna, de aceasta data, in Piata Constitutiei din Capitala. Old Ideas Tour 2012 include piesele de pe noul album si majoritatea cantecelor care l-au transformat in legenda pe poetul-cantaret.

Dupa un lung periplu pe toate meridianele globului, in perioada 2008 – 2010, dupa seri de spectacole in care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriti definitiv de muzica sa, albumul “Old Ideas” aduce “zece cantece noi, pe care nimeni nu le stie, dar toti le vor pretui”. Inca din prima saptamana de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc in topurile din intreaga lume. o premiera chiar si pentru un artist atat de iubit cum este Leonard Cohen.

Biletele au preturi cuprinse intre 95,85 si 852,00 lei si se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *