Atelierele de design floral implinesc doi ani

Atelierele de design floral organizate de Flowers Garden implinesc doi ani de existenta, deci tema celui din 10 iunie este… Happy Birthday Flower Cake. ­čÖé Intalnirea se va tine intre orele 11.00 si 13.00, in Lente&cafea, din strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca), in compania designerului florist Stefan Ditu. Costul atelierului este 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

Cu 36 de ateliere, multa pasiune pentru flori, entuziasm si tenacitate, echipa Flowers Garden a contribuit la dezvoltarea designului floral din Romania; pe de o parte, schimband destine profesionale, pe de alta parte, oferind o alternativa deosebita de petrecere a timpului liber.

In functie de anotimp si de suportul folosit de-a lungul vremii, atelierul a oferit o tematica diversa: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, mini gradina de vara, pomisor din flori, cos de Paste, coronita de Craciun etc.

Atelierele Flowers Garden vor continua sa promoveze designul floral pentru a cultiva gustul estetic, dar si pentru a invata despre viata florilor: cat rezista si cum se pot pastra in conditii optime, cum se armonizeaza unele cu celelalte si ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.

Pentru aceasta editie festiva, Flowers Garden propune ca tema un tort din flori si a pregatit fiecarei participante doua premii: ultimul numar al revistei Florists Only ÔÇô prima revista de design floral din Romania ÔÇô si un produs Arian Glass ÔÇô specialisti in sticla decorativa.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 ÔÇó atelier@flowers-garden.ro ÔÇó www.flowers-garden.ro

Share

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *