Caravana Minimax ajunge in sapte orase din tara

Devenita deja o traditie de cativa ani, Caravana Minimax revine acum intr-o noua calatorie prin tara. Mii de copii sunt in asteptarea Autobuzului Magic care va stationa pe rand in perioada 15 – 23 iunie, intre orele 13.00 – 18.00, in urmatoarele sapte orase: Craiova, Ploiesti, Buzau, Bacau, Piatra-Neamt, Suceava si Baia Mare.

Adesea, zecile de intrebari ale celor mici pot fi istovitoare pentru parinti, insa cu ajutorul Minimax acum ele isi vor gasi raspunsul in cel mai placut si amuzant mod. Impreuna cu cei din caravana vor descoperi cum arata Pamantul si cate planete exista in sistemul solar, vor afla despre curiozitati ale naturii, informatii utile despre flora si fauna, dar si cum functioneaza organismul uman.

Copiii sunt asteptati sa paseasca in Autobuzul Magic precum si in spatiul alaturat, special amenajat cu corturi gonflabile dotate cu numeroase panouri informative si decorative, precum si cu masute pe care vor fi instalate zeci de jocuri. Insotiti de parinti, bunici sau profesori, participarea micutilor va fi premiata cu mii de carticele, reviste si baloane, ei avand posibilitatea de a face fotografii cu Mini, Max, Cutulache si Pisicuta. Indragitele mascote se vor alatura copiilor in marea aventura a cunoasterii.

Ca in fiecare an, nu va lipsi premiul cel mare ce consta intr-o excursie in strainatate pentru o familie si care va putea fi castigat in urma unei super-tombole.

Activitatile puse in practica urmaresc stimularea interesului micutilor in insusirea si dezvoltarea cunostintelor generale si in formarea abilitatilor de invatare. Pentru a fi la curent cu ultimele detalii ale Caravanei va invitam sa urmariti in continuare canalul Minimax. De asemenea, informatiile sunt disponibile si pe site-ul www.minimaxro.tv.

Calendarul Caravanei Minimax:

CRAIOVA – 15 iunie – Piata Prefecturii
PLOIESTI – 16 iunie – Centru (langa Omnia, in parc)
BUZAU – 17 iunie – zona Dacia, in fata Primariei
BACAU – 20 iunie – Piata Prefecturii
PIATRA-NEAMT – 21 iunie – Casa de Cultura
SUCEAVA – 22 iunie – Parcul 3 Barbosi
BAIA MARE – 23 iunie – Parcul Mara

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.