Noutati Meteor Press: “Stapanii din umbra”

Editura Meteor Press a lansat pe piata de curand volumul “Stapanii din umbra” apartinand lui Daniel Estulin, autorul bestsellerului “Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii” (editura Meditatii, 2008), in care veti afla mecanismele prin care un grup de oameni puternici ne decid soarta, al caror obiectiv este sa obtina controlul total.

“Stapanii din umbra” isi acopera adevaratele actiuni de subminare a natiunilor, a cetatenilor lor si a bunastarii generale prin evenimente fabricate, manipulare si infiltrarea serviciilor secrete in presa corporatista consolidata. Estulin aduce in sprijinul afirmatiilor sale documente si fotografii.

La fel ca in “Clubul Bilderberg”, autorul ne introduce in lumea intrunirilor secrete si arunca lumina asupra motivelor pentru care un grup de politicieni, businessmeni, bancheri si alti indivizi influenti au format cea mai puternica societate din lume. Drogurile, diamantele si banii “murdari” sunt parti integrante din activitatea “stapanilor din umbra”, asupra carora insista cartea. Substantele interzise – cocaina, canabisul si macul pentru opiu – creeaza cea mai mare “piata neagra” mondiala: peste un trilion de dolari neimpozabili anual, in bani-gheata, care, potrivit autorului, le asigura “stapanilor din umbra” fondurile necesare coruperii institutiilor financiare din toata lumea.

Estulin arata modul in care colapsul Rusiei de la sfarsitul anilor 1990 a fost provocat pentru preluarea resurselor sale naturale la preturi de dumping, scop in care au fost folositi banii contribuabililor americani canalizati prin FMI; o situatie similara a existat in Kosovo, atata doar ca acolo a fost necesara declansarea unui razboi.

O mare parte a cartii este consacrata lui Victor Bout, asa-zisul “traficant al mortii”, care a fost desemnat drept al doilea “cel mai cautat om de pe planeta” dupa Osama bin Laden. Investigarea minutioasa a cazului Bout destrama valul care a acoperit una dintre cele mai sinistre si mai ametitoare inselaciuni din epoca moderna. De asemenea, este examinata in amanunt posibilitatea ca disidentul Alexander Litvinenko sa fi fost asasinat de oligarhii rusi pentru a arunca vina pe Putin si Rusia.

Daniel Estulin este jurnalist de investigatii rasplatit cu multe premii, este un excelent orator si a fost invitat in nenumarate emisiuni de interviuri. Urmareste de peste 15 ani organizatia denumita Clubul Bilderberg. In prezent, locuieste in Thailanda.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.