Premiera in Garage club & lounge: “Iubitul meu… Leonard”

Seria spectacolelor de teatru independent continua la Garage club & lounge (strada George Enescu, nr. 25), cu o premiera: “Iubitul meu… Leonard”. Diana Giubernea si Mona Gavrilas vin in fata publicului pe 13 iunie cu un spectacol intim si personal, inspirat de viata si personalitatea muzicianului-poet, Leonard Cohen.

Dupa aproape 300 de reprezentatii in sapte ani cu “Monoloagele vaginului, un spectacol care a intrigat, a starnit ropote de aplauze, cronici favorabile si premii la festivalurile de teatru, regizoarea Mona Gavrilas si actrita Diana Giubernea pornesc in explorarea lumii secrete a lui Leonard Cohen, incercand sa reconstituie prin muzica si poezie viata si personalitatea unui artist iubit de intreaga lume, misterios si generos cu trairile sale interioare, in acelasi timp.

Calatoria porneste de la maturitate si deruleaza inapoi firul destinului, pana in momentul nasterii copilului Leonard. Iubirile, cautarile, drumurile si framantarile lui Cohen sunt reconstituite prin scrierile si muzica sa, intr-o succesiune invers cronologica.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila cautare a sufletului prin mijloace contradictorii, care amesteca subtilul cu tandretea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea. De asemenea, Leonard este un luptator, neinfricat, pe alocuri acuzator, un combatant politic care este dispus sa protejeze lumea intreaga de rau.

Un periplu prin labirintul trairilor intense si contradictorii, “Iubitul meu… Leonard” este un spectacol care bucura si indeamna la introspectie, care ne face mai puternici, dar si mai sensibili, mai deschisi si mai atenti la lumea din jur si dinauntru.

Spectacolul are premiera joi, 13 iunie la Garage club & lounge. Accesul in sala se face de la ora 20.00, iar spectacolul va incepe la ora 21.00, dupa aceasta ora accesul in sala nemaifiind permis.

Biletele sunt disponibile in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.