Incepe Mystery & Thriller Festival!

ROMANIAN CRIME WRITERS CLUB va invita la Mystery & Thriller Festival, editia a II-a, by Silva Dark, intre 18 si 24 iunie, la Rasnov. Invitat special va fi Jim Madison Davis, presedintele al “International Association of Crime Writers”, aflat la prima sa vizita in Romania, anunta un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul, care sarbatoreste 150 de ani de roman politist romanesc, este parte a unui program unic in peisajul literar autohton, pe care Romanian Crime Writers Club, impreuna cu Asociatia culturala Mioritics, Publicatiile Flacara, Crime Scene Publishing si Tritonic il desfasoara pentru promovarea literaturii mystery & thriller.

Va fi o saptamana plina de evenimente, desfasurate in centrul orasului, in Cetatea Rasnov si pe platforma de la poalele Cetatii. Pasionatii genului au pachetul complet: ultimele aparitii de carte, filme reprezentative pentru gen, savuroase intalniri, dezbateri si conferinte incitante cu autori si jurnalisti, workshop-uri si tabara de creative writing, jocuri interactive tematice. Pe scena de la poalele Cetatii vineri, 22 iunie, e programat concertul lui Ovidiu Scridon, iar sambata, 23 iunie, are loc Marea Gala a festivalului, urmata de un concert extraordinar Mihai Margineanu.

Programul detaliat al festivalului se gaseste pe http://www.crimefest.ro/

Eveniment produs de ROMANIAN CRIME WRITERS CLUB, al carui presedinte este scriitorul George Arion
Organizatori: Primaria Rasnov si Asociatia culturala Mioritics
Sponsor principal: SILVA DARK
Parteneri principali: Publicatiile Flacara, Crime Scene Publishing si Tritonic
Parteneri: Tess, IPJ Brasov, Rem’s, Casa Rasnoveana
Parteneri media: Romania TV, Sapte Seri, Jurnalul National, Romania Libera, Academia Catavencu, Flacara, Rebus, Revista SemneBune.ro, Eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *