Ion Cristoiu lanseaza “Agentul CIA cu talpa rupta”

Editura Curtea Veche va asteapta vineri, 22 iunie, la ora 15.30, la evenimentul de lansare a volumului de proza satirica “Agentul CIA cu talpa rupta” de Ion Cristoiu. Evenimentul va avea loc la Libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5, Bucuresti) in prezenta autorului si a invitatilor sai, actorul George Mihaita si criticul Alex Stefanescu.

Volumul este rezultatul unei colaborari intre Curtea Veche Publishing si Editura Evenimentul si Capital, iar lansarea sa marcheaza implinirea a 20 de ani de existenta a cotidianului Evenimentul zilei, la fondarea caruia Ion Cristoiu a avut un rol deosebit de important.

Colectia de proze satirice “Agentul CIA cu talpa rupta” reprezinta cel de al 25-lea volum scris de Ion Cristoiu si este o carte-eveniment. Lansarea acesteia marcheaza implinirea a 20 de ani de existenta a cotidianului “Evenimentul zilei”, la fondarea caruia Ion Cristoiu a avut un rol deosebit de important.

Volumul “Agentul CIA cu talpa rupta” de Ion Cristoiu va fi disponibil pe site-urile www.shop.evz.ro si www.curteaveche.ro incepand cu 20 iunie, iar din data de 25 iunie poate fi gasit in librariile din tara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *