Suicide Silence canta in Fabrica pe 22 iulie

Grupul american Suicide Silence va ajunge in premiera in Romania in cadrul unui concert care va avea loc duminica, 22 iulie in club Fabrica din Bucuresti cu ocazia celei de-a doua editii Mighty Owl Festival, un eveniment prezentat de Brave HardCore Booking, Mighty Owl Productions si Club Fabrica, anunta un comunicat Metalhead Booking.

Sute de mii de albume vandute, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal: acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Cei de la Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Pana in acest moment pe scena festivalului au fost confirmati:

Suicide Silence (US)
Cap de Craniu (RO)
Deliver The God (RO)

Alte trupe prezente la Mighty Owl Festival vor fi confirmate in cel mai scurt timp.

Biletele se gasesc in urmatoarele locatii:

Bucuresti – Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Pretul biletelor este:

35 Lei – pana in data de 1 iulie (un numar limitat de 200 de bilete)
50 Lei – pana in data de 22 iulie
60 Lei – La intrare in ziua concertului

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.