Eveniment caritabil: “Jazz Concert & Exhibition”

Evenimentul caritabil “Jazz Concert & Exhibition”, organizat de Clubul Interact Triumph Bucuresti in parteneriat cu Reader’s Café si DanaART Gallery va avea loc vineri, 6 iulie, in Reader’s Café, cu incepere de la ora 18.00. Participantii vor face o donatie de cel putin 45 lei.

Evenimentul are ca scop ajutorarea tanarului Catalin Nita, in varsta de 17 ani, diagnosticat cu Osteosarcom osteoblastic 1/3 superioara humerus stang (cancer osos aparut la umarul stang). De asemenea, el prezinta (conform investigatiilor imagistice posibile) metastaze pulmonare. In acest moment familia se afla in cautarea unei locatii adecvate efectuarii operatiei, operatie care trebuie sa aiba loc imediat dupa terminarea tratamentului chimioterapic (in saptamana 30 a acestui an). Din pacate, in Romania, tehnica medicala existenta nu permite o operatia conservatoare de membru cu garantia indepartarii integrale a tesuturilor 
afectate. Costurile unei operatii in strainatate se ridica la aproximativ 60.000-70.000 Euro, la care se adauga alte cheltuieli logistice, sume de care familia nu dispune.

Evenimentul vine in ajutorarea acestui baiat, prin strangerea de fonduri din vanzarea de bilete, de lucrari de arta si din licitarea unor picturi realizate de artisti renumiti. Orice ajutor conteaza pentru viitorul lui Catalin.

Din partea Danaartgallery vor expune artistii :

Iulia Morcov
Raluca Polea
Daniela Zbarcea
Laura Cherciu Avramescu
Daniel Craciun
Cojoaca Flori
Andreia Cismasiu
Andreea Chiru
Milena Buiculescu

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.