Gala Premiilor Stand Up Comedy revine cu editia a doua

Dupa succesul din primavara, Gala Premiilor Stand Up Comedy revine: editia a doua a evenimentului reuneste cei mai apreciati artisti de profil din Romania si va avea loc pe 9 noiembrie la Palatul National al Copiilor. 15 comedianti de top vor starni rasul spectatorilor, pe parcursul a peste patru ore de show: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo si Andy.

Organizatorii declara: “Popularitatea in continua crestere a genului dovedeste atat maturizarea fenomenului cat si comportamentul tot mai fidel al publicului. De aceea, propunem cea mai ampla reprezentatie de stand up comedy pusa in scena pana acum, in Romania.”

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Prima editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy s-a desfasurat in luna mai a acestui an, cu casa inchisa.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.